Het nieuwe logo van de politieke partij  LOKAAL Meierijstad mag eindelijk aan iedereen getoond worden. Wij van LOKAAL zijn bijzonder blij dat één van onze leden dit geweldige krachtige logo heeft bedacht en ontwikkeld.

Een mooi strak logo met frisse kleuren. De “O” met de locatie pointer omdat we LOKAAL  zijn in Meierijstad,  en dat we het daar ook voor doen. LOKAAL is de politieke partij voor alle inwoners, verenigingen en bedrijven in Meierijstad. LOKAAL is er voor de ondernemers, LOKAAL is voor bouwen op maat en LOKAAL is er voor alle vrijwilligers van de kleinste tot de grootste kern. LOKAAL is er voor alle kernen.

Samen zijn we

De fractie van LOKAAL Meierijstad bestaat uit;  Pascal Timmers( Boerdonk), Wern van Asseldonk( Erp) Will van Gerwen (St-Oedenrode),  Marja van der Heijden ( Zijtaart),  Abdulkadir Evlek ( Veghel).

Voor informatie mail: info@lokaalmeierijstad.nl