Onlangs heeft het College van B&W van Meierijstad voornemens bekend gemaakt voor realisatie van zwemvoorzieningen in Sint-Oedenrode en Veghel. De fractie van LOKAAL Meierijstad heeft van gebruikers van de huidige zwemvoorzieningen vernomen dat zij niet zijn betrokken in de verkenning. Vanwege de lokale betrokkenheid en de korte lijnen met de gemeenschap, hebben de leden van  de fractie van LOKAAL Meierijstad, te weten Will van Gerwen (Sint-Oedenrode), Wern van Asseldonk (Erp), Marja van der Heijden (zijtaart), Appie Evlek (Veghel) en Pascal Timmers (Boerdonk), besloten een onderzoek te starten bij de gebruikers over de gewenste locatie van de nieuw te realiseren zwemvoorzieningen in beide kernen. 

Voor vragen over dit onderzoek kan men contact opnemen met de fractie van LOKAAL Meierijstad via info@lokaalmeierijstad.nl