Verkiezings

programma

LOKAAL staat midden in de samenleving en komt op voor de belangen van inwoners, verenigingen en bedrijven van alle kernen in Meierijstad.

LOKAAL zijn we samen

 

LOKAAL is een jonge partij en geboren in Meierijstad zelf. LOKAAL bestaat uit mensen die weten wat hier speelt en daarom de juiste keuzes maken. Omdat we niet gebonden zijn aan landelijke programma’s kunnen we de beste keuzes maken voor de belangen van de inwoners en bedrijven in Meierijstad. Lokale thema’s vragen namelijk om lokale oplossingen. Onder het motto “Waarom moeilijk doen, als het lokaal kan!”

 

Dit vindt LOKAAL belangrijk:

Bouwen, bouwen, bouwen.
Meer mogelijkheden om in eigen dorp te blijven wonen. Verschillende woonvormen voor iedereen in alle leeftijden.

Vrijwilligers, verbinders in de samenleving.
Wij doen het samen. Eigen regie in de kern houden en initiatieven uit de gemeenschap zelf mogelijk maken. Elkaar helpen.

Kansen voor ondernemers.
Vestigingsmogelijkheden voor MKB en (ex-)agrariers. Kleine ondernemers moeten ook in kleine kernen kunnen blijven zitten. Open staan voor creatieve oplossingen voor vrijkomende agrarische lokaties.

Lees er alles over in ons verkiezingsprogramma!

 

 LOKAAL Meierijstad

LOKAAL Meierijstad is ook online actief.
Blijf op de hoogte van actualiteiten door ons te volgen op Facebook, Instagram en/of Twitter. 

 

[fts_facebook type=page id=399203544263609 access_token=EAAP9hArvboQBACvx8un11H5Wp1fhGrroKoZAcCMKHYZCAb3zcg2hHJeoPcZBH4TwUmEAHBjNzLrZAHWSGxZA5HZCYOhCiyS4aF2j4eCfue2aNXCwdV0jMnDuOr4ZA5gwNBYll6c6DSLvlz4dH9kCZCBcWKi6DmRZCZCL6kzaCPfG7axAZDZD posts=6 description=yes posts_displayed=page_only]